2015. július 8., szerda

Ma is kinyírtam egyet...

Ez a példány mintegy 2,5 évig bírta, és ez nálam már hosszú idő. Amikor ezt írtam akkor vettünk utoljára vasalót. Ez a mostani tegnapelőtt kicsit büdös lett, ki is kapcsoltam, és tegnap az ember méretű tiszta ruha hegy ellenére sem kapcsoltam be, mert a dögmelegben nem akartam megfulladni.

Ma reggel viszont semmi nem tarthatott vissza, a tartályt feltöltöttem, és bedugtam a készüléket annak rendje és módja szerint az áramforrásba, és ennek ellenére nem történt semmi. Másik konnektort is próbáltam, abban sem működött. Béke poraira.

Most felülök a bicajra és valahonnan szerzek egy vasalót. Csak tudnám, hogy a faluban hol árulnak vasalót? Itt nincs műszaki üzlet, hátha a Sparban van.

2 megjegyzés:

  1. Épp akartam kérdezni, hogy vagy...
    Lett vasaló? :)

    VálaszTörlés
  2. Hát, lett vasaló. A falu egyetlen eladó vasalóját vettem meg "Spar márkájút" 4.600-ért. Kíváncsi vagyok, meddig húzza.
    Köszönöm az érdeklődést, jól vagyok, elkezdődött a nyári szünet (hétfőtől szabin vagyok), de szombat óta itt van a tesóm a fiúkkal, úgyhogy nem mondhatnám, hogy unatkozom :D. Írnék, ha lenne hol...

    VálaszTörlés