2015. június 21., vasárnap

Tovább is van, mondjam még?

Avagy folytatásos rémtörténet a feledékenységemről. 2. rész.

1.) Pénteken volt az évzáró az oviban. Most csak egy kislány ballagott, akinek mindene a helókitti.Gondoltam, fűzök neki egy ilyen lánycicafejes medált. Gondosan ki is választottam a megfelelő mintát, majd miután itthon nem sikerült életet lehelnem a nyomtatónkba, az oviban nyomtattam ki, sőt, hogy egyszerűbb legyen a dolgom, szépen fel is nagyítottam, a leszámolhatóság megkönnyítése érdekében. Későn kaptam észbe, csütörtökön délután került sor a műveletre, de bőven lett volna időm megfűzni, hiszen 1-1,5 óra alatt kész lett volna. És ez a lényeg, hogy lett volna. Ha nem hagyom bent az egész kinyomtatott mintát az oviban.

2.) Jövő héten lesz Noémivel az aktuális ortopédiai látogatásunk, amire még előírás szerint februárban kértem időpontot. Fel is jegyeztem a naptárba, aztán a dátumot átvezettem a másik naptárba, hogy mindenhol nyoma legyen. Nyoma is van: az egyikben 24-én 12.45 , a másikban  25-én 12.45 a megjelölt dátum, mikor is meg kell jelennünk az orvosi konzíliumon. Ha legalább arra emlékeztem volna, melyik naptárból melyikbe másoltam át az időpontot, akkor nem kellett volna pénteken szégyen szemre felhívni a doki asszisztensnőjét, hogy ugyan mondja már meg, legyen szíves, mikor kell menni a gyerekkel, mert nagyon hülye vagyok.

3.) Siminek még nem volt meg a hároméves státuszvizsgálata a védőnőnél. Még időben kértem neki időpontot erre a kiemelten fontos eseményre, kaptunk is július 6-ára. Ennek ellenére jött egy levél 2 hete, hogy a gyerekkel jelenjek meg ekkor és ekkor (nem akkor, amikor megbeszéltük) a védőnőnél a státuszvizsgálat megejtése céljából. Mivel ez előbbi dátum, mint amiben mi megegyeztünk, gondoltam, élek a lehetőséggel, és ekkor megyünk. Természetesen ezt is gondosan bejegyeztem a naptárba. Szóltam szerdán a bölcsiben, hogy hétfőn nem megy Simi a védőnő miatt, de pénteken a biztonság kedvéért odatelefonáltam, hogy tényleg nem megy a gyerek hétfőn a védőnői izé miatt. Az előbb hajtottam át a jövő hétre az asztali naptárt. És mikor lesz a találka? Na ki tudja megmondani? Hát nem holnap, hanem csak a következő hétfőn. 

Van valakinek gyógymódja a "életközepi elhülyülésre"?????

1 megjegyzés:

  1. Gyógymód nincs :p Én az OEPbe siklottam be múlt héten eu taj kártyát hosszabbítani, merthogy júliusban lejár. Majd mikor ott ültem az ügyfélszolgálaton a sorszámmal és a szépen kitöltött, aláírt papírokkal - majd elővettem a kártyákat és rádöbbentem, hogy júliusnak július, csak épp nem 2015, hanem 2016... Ááá, nem néztek hülyének, dehogy... :)

    VálaszTörlés