2017. február 18., szombat

Alacsony elvárások?

Most hirtelen felindulásból gőztisztítókat nézegetek a világhálón. Több helyről hallottam már, hogy ezek mennyire remek szerkezetek, mert a háztartás összes mocskával úgy elbánnak, mint a pinty. Nekem folyamatos gondot jelent, hogy a  sütőt sikálnom kell, a gőztisztító állítólag ebben is profi. Ugyanúgy, mint a 10 éve használt járólap eredetileg bézs színű fugájának (megkérek mindenkit, ne kérdezze, hogy járólapot miért bézs színnel fugáztattunk) újrabézsesítésében.

Szóval nézegettem a gőztisztítókat (leginkább mondjuk az áruk érdekelt), és a kedves vásárlók véleményét is, melyet a megvásárolt gép használata után alkottak. Ezen megakadt a szemem (5 csillagot adott amúgy a vásárló a termékre):


A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Takarításhoz segédeszközt kerestem, megfelelő ár-érték arány.
Előnyök
A korábbi hasonlóterméknél, jobb minőségű, nagyobb tartály és több tartozék.
Hátrányok
azt nyújtja amit vártam tőle

5 megjegyzés:

  1. :D Biztos attól hátrány ez, hogy nem találja ki a ki nem mondott kívánságait.
    Az ingatlanhirdetéseken is jókat lehet mosolyogni, a kedvencem az volt, amikor a ház leírása (ahol ugye eladni szeretnénk a jó tulajdonságaival) mindössze annyi volt, hogy nyáron hűs árnyékot ad a diófa és a háziak kutyája csaholva fut az üdvözlésünkre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És ezt az ingatlanközvetítő írta :D? Zseniális!

      Törlés
  2. Én vettem egy gőztisztítót,de marhára nem könnyítette meg a takarítást.Sokáig kell csinálni hogy valamit is leszedjen(ennyi erővel nélküle is csinálhatnám),hamar kifogy az utántöltéssel meg várni kell,plusz mindenfelé szórja szét a felszedett mocskot ami még több utótakarítással jár.Szóval jobb nélküle úgy gondolom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, délelőtt óta én is olvasgattam picit többet, és túl sokan vannak ugyanazon a véleményen, mint te, úgyhogy egyelőre elnapoltam a gőztisztító megvásárlását. Csak tudnám, hogy akkor hogy lesz újra bézs színű a padló fugája???

      Törlés
  3. Szerintem megleszel vhogy nélküle.:)Vagy próbáld ki az ecetet amit szintén mindenre ajánlanak meg a citromot.

    VálaszTörlés