2014. szeptember 20., szombat

Várom a csodát

Az imént feladtam a szokásos "macska aprót", a szokásos 4 hirdetési oldalon. Remélem, izzani fognak a telefon- és internetvonalak, és alig tudom majd lerázni a rengeteg érdeklődőt.
Ők azok, amúgy, akik gazdára várnak (hátha kellene valakinek, hahaha...)
Nagyon hasonlít az előző "rondára", de kevésbé intenzíven csúnya

Hölgyeim
Az egyetlen férfi a családban

Amúgy azok kedvéért, akik figyelemmel követik macskatenyészetünk alakulását, megjegyezném, hogy 9 (!!!!) kiscica született július végén. Sajnos 2 napos korukban kimosta őket a nagy falusi özönvíz a helyükről, és bár mindegyik túlélte a katasztrófát (mi meg ronggyá áztunk, miközben segítettünk Daginak menteni a kölykeit), de hármójuknak valószínűleg megsínylette az egészsége az úszóleckét, így két hét alatt szépen, lassan elhullottak. 
Aztán egy éjszaka folyamán Dagi-mami senkinek nem szólt, és beköltöztette a cicerókat a garázsba. Mi nem tudtunk az akcióról, és a férjem gyanútlanul állt ki az autóval, és sajnálatos módon a legeslegszebb, legelevenebb cica az autó kereke alá ment és annyi. Azóta kizárólag felügyelet mellett áll ki és be, valaki mindig nézi a rohangáló kis majmokat, nehogy elpusztuljanak.
Az az igazság, hogy öten vannak (van még egy szürke-fehér, nagyon-nagyon szép), de egyet nem szeretnék senkinek a nyakába sózni, mert ő valami miatt eléggé nyamvadt: sovány, csipás. Hiába a gondos kezelés napi 2-3x, nem javul. Szerintem ő a miénk marad, ha sikerül kigyógyítani a kolerából.

2 megjegyzés:

  1. 9 macs volt, amit hatnak szamoltunk??? Az nem semmi... Tenyleg nagyon szepek egyebkent, remelem, jo gazdira talalnak!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, gondolhatod, mikor sikerült megszámolnom őket, csak pislogtam, mint a luki nyúl, hogy mennyiiiii???? De annyi volt. Ráadásul a szürkések olyan picik voltak, mint egy kisegér, alig volt szőrük, egy petákot nem adtam az életükért, aztán tessék. Na jó, egy elhullott közülük, de akkor is, nagyon kis életre valók.
      Képzeld, amúgy egyet már azután fél órával lestipi-stopiztak, miután feladtam a hirdetést (vörös-fehér kandúr, naná), őt ma este el is vitték. Aztán délután telefonáltak a vörös-fehér lányért, őt reggel viszik majd el. Remélem, a másik kettő is elkel hamar. Amúgy a "csipás" sem beteg már, ma reggelre gyönyörű volt már a szeme, de azért még kenegetem, inkább menjünk biztosra. Aztán lehet, hogy őt is elpasszolom ;-).

      Törlés