2014. június 6., péntek

Hát, nem vagyok valami nagy píáros

Vannak ugye ezek a mostani kiscicák. Na, ők már megérettek arra, hogy kitelepüljenek az udvarból, miután szerető gazdát találtam nekik.
Még soha nem volt olyan, mint most, hogy az egész alomnyi macskacicóból csak egyetlen darabot kellett felraknom mindenféle hirdetési oldalakra, mert a többi (szám szerint három) már elkelt. Persze, hogy a kandúrok... Az egyiket tegnap vitte el a férjem az új helyére, a másikért holnap jönnek, a harmadik meg a mamámé marad, de úgy vélem, holnap ő is költözik. 

Szóval, ma meghirdettem a szokásos helyeken a cicalányt. Gondoltam, majd ég a telefon a fülemen egész nap csak érdekelni fog valakit ez a bűn ronda nem mindennapi külsejű cicus. Hát, juszt sem. Pedig három képet is tettem fel. Mondjuk, azt el tudom képzelni, hogy azok annyira rosszak, hogy megrémültek a látványtól a jóemberek. De mit csináljak, ha nem tudok fotózni?

Vagy a szöveg volt túl snassz? Nem fényeztem nagyon csórikámat, az igaz, csak a lényegre szorítkoztam, ami úgy tűnik, nem volt elég. Így aztán kiraktam a fészbúkra is, hátha. Eddig még ott sem. Pedig jó volna, mert kész van az új "red collection", július végén lesz a premier...

Most a hosszú hétvégében reménykedem, talán elviszi valaki...

Róla van szó, kár, hogy nem jók a képek.
Nem döglött, hiába néz ki úgy
Ugye, hogy él?

Papucsállatka

Szieszta a bratyóval

Mindjárt elalvós, homályos kép

4 megjegyzés:

  1. Szia!
    Tényleg nem mindennapi a külseje ennek a kiscicának. Amúgy abszolút átérzem a probléma súlyát, nekünk is lettek kiscicáink, úgy, hogy nem is a miénk az anyamacska, csak nálunk szállásolta el őket. És nálunk is az egyetlen kislány kelt el legnehezebben, bár most már úgy néz ki, annak is van gazdija.
    Remélem, ti is találtok gazdit!
    Dominika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jártam nálad, olvastam Miciékről ;-). Sajnálom is szegény picit, hogy 5 hetesen már új gazdihoz adták (gondolom, a kenyéradó gazdái), szerintem nagyon korai, még semmit nem tud a "macskaságról", amit az anyukájától kellene megtanulnia. Amúgy eddig még soha nem volt gond, minden kiscicánk gazdára talált előbb vagy utóbb, igaz, volt, amelyik 4 hónaposan, egy ezer éve feladott hirdetés alapján. Gondolom, vagyis inkább remélem, most is így lesz!

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszi! Én is bekukkantottam (még vagy 2 hete, és azóta is folyamatosan) hozzád. A képeid fantasztikusak, és az írásaid, na azoktól elájultam, főleg az "irodalmi alkotásoktól", vagy hogy is fogalmazzam.

      Törlés