2015. október 10., szombat

Olyat tettem, mint még soha

Vasalatlan ágyneműt húztam. Ma (is) vasaltam 2,5 órán keresztül, de az ágyneműkre egyszerűen nem jutott idő/kedv/energia. Volt, akinek jutott a szekrényből vasalt, volt, akinek nem, ugyanis több garnitúra várta a kupacban  gyűrődésmentesítését. Úgyhogy kénytelen voltam csak úgy, vasalás nélkül felhúzni. Csak nem fogunk maradandó károsodást szenvedni miatta, mondjuk paplanhuzat-gyűrődés általi halált vagy ilyesmit. 

Gondolom, világszerte milliók (milliárdok?) élik túl naponta, hogy nincs kivasalva a vánkoshuzat. Talán nekünk is sikerül. Csak hát a tudat, hogy nem vasaltam ki, na azt kell még megemésztenem...

6 megjegyzés:

  1. Mi is túléljük, mivel én sosem vasalok ágyneműt! ;) Feladtam! Utálok vasalni, legfőképp ágyneműt, így azt kihagyom. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, igen, túlélhető. most szárad megint egy vagon ágynemű, lehet, hogy ezek se lesznek kivasalva ;).

      Törlés
    2. Én fura ember vagyok, mert nem szeretem a vasalt ágyneműt. A nagymamám is mindig vasalta, kivéve az enyémet. :)

      Törlés
    3. Nem baj nekem sem, ha nem vasalt, csak ne legyen gyűrött, mikor felhúzom. Ami mondjuk pont mindegy, mert az első gyűrődésmentes ágyneműben töltött éjszaka után tök gyűrött lesz az egész. Lehet, hogy én vagyok fura :D?

      Törlés
  2. Egy-két hónap múlva már rezzenéstelen arccal és lélekkel fogod mondani, hogy - Dehogy vasalok! Teljesen jó ez így is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra azt hiszem, hogy még várni kell, de már elkezdtem szelektálni. Farmert csak indokolt esetben, tréningnadrágot soha többé nem vasalok :D.

      Törlés