2014. augusztus 27., szerda

Mai miértjeim

Árulja már el nekem valaki, miért...

...járnak úgy a Volán társaság buszai, ahogy nekik tetszik? Hiába megy az ember reggel pár perccel hamarabb a megállóba, mint a menetrend szerinti busz (állítólagos) érkezése, az még ennél is korábban elmegy. Viszont a következő pont annyit késik, mint amennyivel az előző hamarabb elment, következésképpen minden csatlakozást lekésik a dolgozó, aki így a lakóhelye (konkrétan a háza) és a munkahelye közötti mindösszesen 7,5 km-t cirka 1 óra 15 perc alatt kényszerül megtenni.

... esik valaki "csak úgy" teherbe X-edik alkalommal is? Mondjuk egy olyan valaki, aki már amúgy is 5 gyereket nevel, akik közül egy tutira biztosan (de inkább kettő) "becsúszott" gyerek, és az ötön kívül volt már 6 másik hol spontán, hol művi abortusszal végződött terhessége. Könyörgöm, 40 évesen hogy lesz valaki tizenkettedszerre is terhes, ha tisztában van vele, hogy ha ránéznek, már attól úgy marad?

...pont a legeslegcukibb, legelevenebb, legegészségesebb kiscica vándorol a garázsban -ahová mindenki tudta nélkül az éj leple alatt költöztette őket az anyjuk- a kocsi kerekei alá?

4 megjegyzés:

  1. Jaj szegény cicc!A többi se semmi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom. Mondjuk, talán azért pont ő, mert a többinek (4 hetesek) még nem nagyon jut eszébe összevissza rohangálni ismeretlen terepen, csak annak a kis ugribugrinak. Csórikám, jól megjárta :(.

      Törlés
  2. Hát igen, a tegnapi nem volt túl vidám nap.

    VálaszTörlés