2014. október 26., vasárnap

Bjútiful lájf

Megfogadtam szent esküvel, hogy nem írok másokról. Nem is fogok, csak ezt most muszáj. Üzenem ezeket valakiknek, akik szerintem nem is olvassák a blogomat.

"Élni csodálatos mutatvány. De egyet ne feledj! A nyulat, amit elővarázsolsz a cilinderből, te tetted bele! Nem mások. Te magad. Ezt mindig elfelejted, és ebből van a legtöbb baj. Mi abban a megfordított tudatban élünk, hogy mindenért mások a hibásak. (...) Mindig mások. Mások felelnek az én életemért. Nem emlékszünk rá, hogy a nyulat mi tettük a cilinderbe."
Müller Péter


"Ha nem hiszed el hogy az életed ajándék,
Nézd meg jobban hogy élnek anyádék!
Ha nem hiszed el hogy az élet,
Tényleg örökké tart,
Hiába úszol belefulladsz,
Pedig ott van a másik part.

Na jól van, borítsunk fátylat a múltra,
A dolgok jönnek aztán mennek hirtelen,
És néha elvisznek magukkal arra az útra,
Ahol az érzelmek laknak nem az értelem."

Tankcsapda

  
"Ezért amit szeretnétek, hogy veletek tegyenek az emberek, azt tegyétek ti is velük!"
Jézus Krisztus


4 megjegyzés:

  1. Nem értek egyet Müller Péterrel. Vannak "nyulak" (de inkább kígyók, skorpiók, szörnyek), akiket mások erőszakolnak be a cilinderünkbe. Hiába kiáltozunk, hogy ne, ne, ne...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem, felnőtt, döntéseikért felelős emberek Müller bűvészei, akik sajnos néha nem is tudják, mit pakoltak a cilinderbe, csak mikor előbújik :-(.
      És igen, speciális (tragikus) esetekben lehet, hogy valaki ellopja a cilindert vagy kitépi az ember kezéből, és olyat rak bele, ami az egész mutatványt tönkreteszi :-(.

      Viszont arra a helyzetre vonatkozóan, ami miatt idéztem, nagyon is helytálló.

      Törlés
    2. Igen, ez érződött.
      De a magam érintettsége miatt (nem az adott helyzetben, csak Müller cilinderes véleményében) muszáj voltam hozzátenni ezt a kis kiegészítést.

      Törlés