2016. március 3., csütörtök

Hova, hova, hovaaaa????

Karácsony után írtam, hogy megyünk a férjemmel egy hosszú hétvégére. Valahová, valamikor, karácsonyi ajándékként (meg mert kikönyörögtem tavaly, hogy menjünk el csak úgy, és megígérte és mégsem mentünk, namajdmost). 

Én azért (is) szeretnék menni, mert megérdemlem és amúgy sem tartom igazságosnak, hogy a férjemet viszi a cége, ráadásul a kolléganőim is wellnessezni és kikapcsolódni voltak az elmúlt hetekben végre igazán kettesben lehetnénk, lábat lógathatnánk, beszélgethetnénk, élményeket gyűjthetnénk az utókornak. Rengeteg szálláshelyet megnéztem, mert alapvetően én tényleg lábat szeretnék lógatni, szaunában ücsörögni, pezsegni a fürdőben és hasonlók. Néztem, néztem, és hát drágák ezek a dolgok, na. Kinek van szíve elkölteni 50-60 (vagy még ennél is több) ezer forintot egy hétvégére (plusz az utazás), mikor nyáron nagy külföldi nyaralásra készülünk családilag? Nem volna jobb inkább félretenni ezt a pénzt nyárra? Vagy a három gyerekre költeni, hát itt a tavasz, új ruhatár kell nekik, na ugye. Biztos, hogy menni szeretnék mindenáron? 

A férjem kérdezte, hogy milyen helyre mennék, mert azért már 20-30 ezer körül is lehet jó szállásokat találni panziókban, és hát az ár az nem mindegy, ugye, meg a SZÉP kártyáján is csak egy bizonyos összeg van. Igaza van, tényleg nem mindegy, úgyhogy a láblógatós wellnesst inkább nem is említettem. Most el kell döntenem (napokon belül), hogy olcsón megyünk panzióba, vagy inkább sztornózzuk az egészet. Végül is a panzió sem rossz, ketten lennénk, mehetnénk nagyokat sétálni. 

Csak azért írom ezt amúgy, mert megint kicsit irigy vagyok a férjemre, aki holnap megy csapatépítő tréningre Egerszalókra. (Egyébként remek helyek vannak Egerszalókon, onnan tudom, hogy mikor nézegettem a szállásokat, ez a hely is felmerült bennem, mint optimális lehetőség, de ide akkor már biztos nem megyünk.) Legutóbb októberben volt, és az akkori meg az azelőtti céges elvonulást figyelembe véve biztos megint valami sokcsillagos helyre mennek, kényeztető kúrára. Eddig minden alkalom után megjegyezte, hogy egyszer vissza kellene mennünk kettesben/családilag is az aktuális szállodába/wellnessközpontba, annyira jó a hely.

Így mondjuk lehet az asszonynak panziókat ajánlgatni, hahaha...

UPDATE: azért  elküldtem e-mailben a férjemnek néhány (kizárólag 50, de inkább 40 ezer Ft alatti) wellness-hétvégés ajánlatot, hátha valamelyik megtetszik neki. Igaz, nem válogattam, csak az árat néztem :-D.

5 megjegyzés:

  1. A Bonusz Brigadot nezted? Mert ott szuper felpanzios 2 ejszakakhoz lehet jutni eleg olcson. Szerintem van ott szep kartya elfogado hely is.
    Es drukkolok nagyon, h osszejojjon!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Es meg: ligetszarvas.hu, ez Szarvason egy szuper szalloda, felpanzioval 40e alatt van 2 ejszaka a tavaszi akcioban. Nem tudom, ez milyen messze van nektek, hozzank viszonylag kozel, szeretunk oda menni.

    VálaszTörlés
  3. maiutazas.hu-n is nagyon jók vannak, elég olcsón!!! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hupsz, most látom, hogy másik fiókkal írtam. Szóval én voltam. :)

      Törlés
    2. Hupsz, most látom, hogy másik fiókkal írtam. Szóval én voltam. :)

      Törlés