2013. június 2., vasárnap

Megint macskák

Akik a babás fórumon olvasnak, azok tudják, de mivel olvasótáborom igen népes, vagytok vagy tizenketten, így ide is muszáj megírnom. 
Újra vannak kiscicáink, de én azt szeretném, ha nem lennének. Soha többet. Ahhoz viszont ivartalaníttatni kellene a mama cicát, mielőtt újra bekapná a legyet (a múltkori romantikázásnak a szomszéd vörös kandúrral, úgy tűnik, nem lett következménye). Viszont, amíg szoptat, nem lehet, mert nagy csöcsök esetén elvégezhetetlen a műtét.
Az alábbi videón megtekinthető a kínálat: a pöttyös hátú macsek kandúr, a másik kettő lány. El lehet őket vinni, sőt..

2013. június 3.
Ennyi. Tegnap délután óta -reggel írtam a bejegyzést- egy nagy cirmos bakmacska (valami új, még a környéken sem láttam soha) és a szomszéd vörös felváltva kényeztetik Dagi cicánkat. Ezt már tuti nem ússzuk meg újabb kölykök nélkül. 2 hónap múlva újabb alom várható, remélem, addig, ezeken túladunk. Édesek amúgy a kiscicák, de ekkora létszámban egy vagyonba kerül az etetésük, és hamar megnőnek. Meg különben is van kettő nagy, nem kell több (bár, ha a fekete fehér zoknis kandúr lenne, lehet, hogy kikönyörögném a férjemtől, hogy maradhasson...). Véget kell vetni ennek a hülye szaporodási mániának, mert ez így nem mehet tovább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése