2012. december 30., vasárnap

NA, MOST MÁR AZTÁN TÉNYLEG ELEGEM VAN!!!!!

Jogásszal, ügyvéddel, fogyasztóvédelmi képviselővel akarok beszélni!!!! Azonnal!
Ma délután 3-kor elmentünk itthonról, mire 8-kor megjöttünk, a cirkónk alatt hatalmas tócsa, a lámpa vörösen villog, nyomás sehol a kazánban. Úgy megjavította tegnap a mesterember a cirkónkat, hogy mára elfolyt belőle az összes víz, persze senkit nem tudunk értesíteni, és itt állunk tél közepén este 9-kor melegvíz és fűtés nélkül 3 gyerekkel, akik közül az egyik egy 7 hónapos csecsemő. Éljen :-(((((! Én olyan dühös vagyok, hogy szóhoz se jutok! Ha holnap nem jön ki valaki, és nem csinálja meg rendesen, akkor biztosan nem hagyom annyiban! Nem vagyok egy beszólogatós fajta, de ez azért már több a soknál. Ha esetleg van az Olvasók között jogász, megmondaná nekem, hogy köteles vagyok-e kifizetni azt a pénzt, amibe a cirkó gallyra tétele (tegnap végül nem fizettünk semmit, mert azt monda az ürge, hogy legközelebb) majd az azt követő -vélhetőleg holnap történő és végleges- megjavítása kerül??? Még a kiszállási díjat kifizetem, de új alkatrészt  (mert valami megint biztos tönkre ment, azért folyik a víz) és munkadíjat már nem vagyok hajlandó.
Gyerekeket felöltöztetem, dupla paplan, és mehetnek aludni. Sajnos, a tetőtér hamar lehűl, már most is csak 18˙C van, reggelig 2-3 fokot tuti hűlni fog. Kellett nekem panaszkodni a trópusi hőségre, tessék, itt a jó kis hideg:-(.

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Róluk nem hallottam még. Apósom kazán-bizniszben utazik, arra gondoltam ha tőlük való ez a döglődő masina, szólok neki, hogy küldjön rátok valakit, de így ez nem játszik. :( Ha már nagyon fáztok, nyugodtan kopogjatok át anyumékhoz melegedni, rám hivatkozva.

      Törlés
    2. Köszi :-), de itt lakik a nagyim és anyukám a szomszédban :-). Ma rájuk telefonálunk megint, hogy küldjenek ki valakit, de ne megint valami Mekk Mestert. Amúgy délután szándékozunk elmenni szilveszterezni, majd megkérjük őket, hogy hadd maradjunk még egy pár napot :-))).

      Törlés
  2. Végig olvastam a cirkó kálváriátokat. Nagyon gáz! Sajnálom! És már mennyit rá kellett költenetek és még mindig rossz,sőt most hideg is van. :( Remélem nagyon magas számlát sem csinált a túlzott fűtés. Remélem most már megszerelik normálisan.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 10 napja írjuk a fogyasztott mennyiséget, az alatt sikerült 117 m3 gázt elfűtenünk... De a most kicsit javítunk a statisztikán :-(...

      Törlés