2013. május 22., szerda

Fogyókúrám eredménye

Tudom, hogy még nem telt le az újabb egy hónap, de említésre méltó dolog történt a hétvégén. Ugyanis ketten is megjegyezték, hogy az utóbbi időben milyen vékony lett... az arcom...
Hát, pont így van. Ugyanis, ha hízom, akkor lentről felfelé "töltődök fel", vagyis  a térdem fölött úgy 15 centivel elkezdek dagadni, kikerekednek a combjaim, a fenekem elkezdi szétrepeszteni a nadrágomat. Utána a derekam is vastagszik egy picit, hogy ne legyen nagy a kontraszt, majd a melleim is nőnek egy kicsit. Bár, talán inkább a hátam szélesedik ezért kell egy számmal nagyobb melltartó. Valamicskét szedek fel az amúgy pálcika vékonyságú karjaimra is, legvégül pedig a szopott gombóc fejem kerekedik ki. Vagyis inkább válik háromszög alakúból oválissá az arcom.
Viszont, ha fogyni kezdek, akkor először az arcom esik be, utána a melleim tűnnek el, a hasam lapos lesz, de a fenekem és a combjaim ugyanolyan lipicai ló méretűek maradnak egész addig, amíg kb. 56-57 kg nem leszek, ezek csak utána kezdik megadni magukat. Hát, addig még van némi tennivalóm. 
De az arcom már fogy. Ez vajon jó jel?

1 megjegyzés:

  1. Ha vigasztal, akkor elárulom, hogy nálam is hasonló a változás menete. Annyi különbséggel, hogy nekem a térdemnél kezdődik, és a karomat is jócskán érinti. A mellemet viszont csak a fogyás, hízás szinte soha. (Kivétel ez alól a terhesség és a szoptatás.)
    Jelen helyzet szerint az arcommal elégedett vagyok, viszont mindenhol máshol bőven található plusz. Legfőképp csípő és comb tájékán. Egyes nadrágjaimat nem tudom felvenni. Viszont mire onnan lemgy a zsír, az arcom olyan beesett lesz, hogy már azért nem fog tetszeni. Ördögi kör ez.

    VálaszTörlés