2013. január 31., csütörtök

Ez nem korrekt...

Most olvastam a szakdolgozatom témavezetőjétől kapott e-mailt, amiben közli, hogy holnaptól már nem dolgozik a főiskolán, ezért keressek másik konzulenst. Hát, köszi. 2 hónap múlva le kell adnom, és most akkor futkorásszak ember után, aki elvállal a témámmal és a félig kész dolgozatommal együtt. Mééééé pont én?????

2 megjegyzés:

  1. Azért ez tényleg több mint bosszantó! Őszintén együttérzek! Remelem gyorsan sikerül találni vkit! Amúgy mi leszel ha nagy leszel? Lehet, h már írtad, de az én kismama agyam.... :)

    VálaszTörlés
  2. Semmi komoly, simán szakvizsgázott pedagógus. A másik agyrém, hogy jól átvertek a képzéssel (ide most egy vörös ideges szmájilt tennék, ha lenne). Én a család- és gyermekvédelem szakos szakvizsgára jelentkeztem. Ez 4 félév. A szakvizsga részét a tavalyi 2 félév alatt megtanultuk, utána szakosodtunk, ez az év erről szól. Na, most kitalálták, hogy mi csak a sima szakvizsga papírt kapjuk meg államvizsgakor. Ha kell diploma a család-és gyermekvédelemről, akkor leszünk szívesek még egy félévet lejárni (újabb sok forintért), megírni még egy szakdolgozatot és újra államvizsgázni. Agyrém... Az államvizsga tételek között sincs egy árva hang sem ebből az évből, csak az előző évi anyagból. Most lejárom ezt a két félévet és semmi papírom nem lesz róla, de semmi az ég világon, még csak egy cetli se, hogy én tanultam ott ezt a dolgot. Nem mellesleg kifizettem rá egy vagon pénzt. Sajnos, a tanulmányi szerződésem csak 4 félévre szól a munkahelyemmel, így a következő félév teljesen saját zsebből megy majd. Mert mindenképpen meg szeretném csinálni, ha már ennyit tanultam és fizettem érte. Azt hiszem, ez sem korrekt :-((((.

    VálaszTörlés